SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

DRAUGIŠKOJI SEU DRAMBLIADA 2024

  • Įkelta: 2024-04-23
  • Atnaujinta: 2024-04-23

 
Kovo 25-29d. įstaigos Vaiko gerovės komisijos iniciatyva, priešmokyklinukai „Ąžuoliukai“ drauge su priešmokyklinio ugdymo mokytojomis Aušra Kutniauskiene ir Gerda Sutkuviene dalyvavo renginyje Draugiškoji SEU DRAMBLIADA 2024.  Renginio metu atliko užduotis skirtas 5 pagrindinėms socialinio ir emocinio ugdymo kompetencijoms ugdytis: savitvardos, savimonės, socialinio atsakingumo, tarpusavio santykių ir atsakingų sprendimų priėmimo. Drambliados užduotis rengė darbo grupės nariai: SEU programų kūrėjai ir vykdytojai, praktikai, įvairių dalykų mokytojai metodininkai, pagalbos vaikui specialistai. Renginio tikslas - atkreipti visuomenės dėmesį į socialinio ir emocinio ugdymo svarbą ir kartu atliekant bendras užduotis stebėti SEU pažangą. Renginio organizatorius VšĮ „Pozityvaus ugdymo institutas“.
 
Vilma Satkauskienė
direktoriaus pavaduotoja ugdymui
 
 
 
 
 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.