SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

„Radastėlės“ JŪROS ŠVENTĖ 2021

  • Įkelta: 2021-07-25
  • Atnaujinta: 2021-09-01

„Radastėlės“ JŪROS ŠVENTĖ 2021 liepos 19-23 d.

Klaipėdiečiams ir miesto svečiams tradicinė Jūros šventė yra ypatinga, kiekvienais metais mus nustebinanti įspūdingais renginiais, mugėmis bei miesto aikščių, gatvių, skverų šventinė puošyba jūrine tematika. „Radastėlės“ Jūros šventė vyko liepos 19-23 dienomis. Visą savaitę vaikučiams bus siūlomos įdomios ir įvairios veiklos. Pirmadienį- susipažinimas su dainelėmis apie jūrą, jūreivius, jūrų gyventojus, antradienį- piešinių ant asfalto jūrine tema konkursas, trečiadienį- burbulų pūtimo fiesta, ketvirtadienį- laivelių gamyba ir jų lenktynės vandenyje, na o penktadienį visi buvo kviečiami dėvėti „jūrinio“ stiliaus rūbus. Daug džiaugsmo vaikams suteikė stilizuotas burlaivis, kuriame kiekvienas galėjo pasijusti kapitonu ir pasukinėti laivo šturvalą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.