SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

„Žaismingos muzikos orkestras šoka“

  • Įkelta: 2022-12-02
  • Atnaujinta: 2022-12-09

Klasikinė muzika atranda savo jaunuosius klausytojus ir mes džiaugiamės, kad Klaipėdos lopšelio-darželio „Radsatėlė“ ugdytiniai kartu su savo mokytojais, jau eilę metų yra laukiami klausytojai Klaipėdos koncertų salėje.

Lapkričio 24 d. Klaipėdos koncertų salėje suskambo naujoji „Žaismingos muzikos orkestro“ programa,  kurios metu  koncerto vedėja Jonė Girdzijauskaitė, kartu su Klaipėdos kameriniu orkestru ir šokių mokyklos CODA jaunosiomis šokėjomis, supažindino vaikus su klasikine muzika ir šokių įvairove. Skambant Ludwig van Beethoven, Camille Saint-Saëns, Piotr Čaikovskij, Dmitrij Šostakovič, Max Richter, Leroy Andersson, Karl Jenkins kūriniams, buvo pristatytas  klasikinis valsas, baletas, tango, šiuolaikiniai šokiai. Edukacinės programos metu, vaikai  žaismingai įsitraukė į šokio pasaką, kurios metu kartu su dalyviais turėjo galimybę palyginti, kuo šie šokiai skiriasi ir kodėl šokti yra taip smagu. 
 
 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.