SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

„Meduoliais kvepia darželis“

  • Įkelta: 2022-12-03
  • Atnaujinta: 2023-03-31

Lapkričio 28 d. prasidėjo Adventas, kupinas gražių papročių, prasmingų apeigų, dainų, žaidimų, burtų, tikėjimų bei ateities spėjimų. Adventinio laikotarpio kūrybinės grupės nariai R. Zuchbaja, l. Beliavskienė, D. Šuliak, R. Vintilienė, V. Giedrytė ir R. Juciuvienė, kviečia visus šv. Kalėdų laukimo džiaugsmą kurti ne tik vaikams, bet ir mums visiems.
Pirmąją savaitę ikimokyklinio ugdymo mokytoja Vaida G. koleges pakvietusi į bendruomenės kūrybines dirbtuves „Meduoliais kvepia darželis“, dalijosi Kalėdinių meduolių receptu ir gamybos procesu. Sekančią dieną, meduolių kvapas pasklido „Berželių“ grupėje, kurioje Kalėdinių meduolių kepimo patirtį savo ugdytiniams perdavė ikimokyklinio ugdymo mokytoja Daiva Š. 
Labai svarbu Kalėdų šventės laukti prasmingai, o laikas praleistas kartu yra neįkainuojamas.

 

Vilma Satkauskienė - pavaduotoja ugdymui

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.