SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

KONKURSAS “JUDRIAUSIAS DARŽELIS”

  • Įkelta: 2023-03-07
  • Atnaujinta: 2023-03-07

Gerbiami tėveliai, informuojame, kad vasario 15d.-gegužės 30d. vyksta ikimokyklinio ugdymo įstaigų bendruomenės sporto ir sveikatingumo konkursas „Judriausias darželis“.

Kadangi vienas iš konkurso balų vertinimo kriterijų yra ikimokyklinės ugdymo įstaigos bendruomenės įveikti kilometrai,  LABAI prašome JŪSŲ būti kuo labiau fiziškai aktyviais ir pačių pasirinktomis programėlėmis fiksuoti nueitus/nubėgtus, nuvažiuotus dviračiu ar kitaip įveiktus KILOMETRUS (ne žingsnius), išskyrus su mechaninėmis transporto priemonėmis, ir šiuos duomenis už mėnesį pateikti grupės mokytojui. Gautus duomenis susumuosime ir pateiksime konkurso ataskaitoje.

 

 Ir nepamirškite, kad judėti labai sveika, nes:

  1. gerinamas virškinimas, mažinamas nuovargis, suteikiama energijos;
  2. padedama kovoti su antsvoriu;
  3. pagerinama protinė veikla ir psichinė žmogaus sveikata, mažinama depresija, nerimas ir nervinė įtampa;
  4. mažinama osteoporozės (kaulų tankio mažėjimo) rizika ir stabdomas jos progresavimas;
  5. mažinama padidėjusio kraujo spaudimo rizika;
  6. mažinama cukrinio diabeto atsiradimo rizika ir t.t.

 

IEVA PEČIULIENĖ

Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“

Visuomenės sveikatos specialistė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.