SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

PASIRENGIMAS MOKYKLAI. KAS SVARBU?

  • Įkelta: 2023-03-30
  • Atnaujinta: 2023-03-30

Pavasarėjant, priešmokyklinio ugdymo mokytojos susiduria su tėvų nerimu, dėl vaikų pasiruošimo mokyklai. Ir tai nenuostabu, nes prasideda naujas ir ypatingas gyvenimo etapas vaikui baigiant pirmuosius septynerius metus. Atliepiant tėvų nerimą, kovo 29d. įstaigoje vyko psichologinė paskaita tėvams „Pasirengimas mokyklai. Kas svarbu?“ į kurią buvo pakviesti „Ąžuoliukų“ ir „Kaštoniukų“ grupių ugdytinių tėvai. Apie tai, kokie mokyklai reikalingi įgūdžiai ir kaip vaiką jų išmokyti, kodėl svarbu ugdyti vaiko savarankiškumą ir susidėlioti aiškią dienotvarkę, kalbėjo Klaipėdos psichologinės tarnybos ikimokyklinio ugdymo skyriaus psichologė Eglė Miežienė. Tikimės, kad tėvai apmąstys išgirstą informaciją ir pasinaudos patarimais.

 

Vilma Satkauskienė - direktoriaus pavaduotoja ugdymui

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.