SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

XII Respublikinis vaikų ir jaunimo liaudies kūrybos atlikėjų konkursas „TRADICIJŲ PAVELDĖTOJAI“

  • Įkelta: 2023-05-19
  • Atnaujinta: 2023-05-27

Konkursas „Tradicijų paveldėtojai“ – tikra šventė jauniesiems folkloro mylėtojams. Konkursas vyksta trimis etapais: prasidėjo Visagino kultūros centre gegužės 6 d., gegužės 13 d. atkeliavo į Klaipėdos miesto savivaldybės Tautinių kultūrų centrą, baigiamoji perklausa vyks Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje gegužės 20 d. Konkursas, puoselėjantis įvairių mūsų daugiatautės šalies tautinių bendruomenių tradicijas, turi savo išskirtinę misiją – perteikti etninės kultūros paveldą vaikams, sudominti juos ir įtraukti į nepakartojamą liaudies dainų, šokių, instrumentinės muzikos sūkurį. 

Prasmingas etnokultūros neformalaus ugdymo mokytojos Eglės Bugytės bendradarbiavimas su tėvais, atvedė į šį konkursą ir mūsų įstaigos ugdytinių Jankauskių šeimos ansamblį su žvejų krašto daina „Oi, kūmuže“.

Šeima - tai vertybė, dainuojanti šeima - tai didžiulė šventė. Ačiū gražiai šeimynai už priimtą iššūkį, o mokytojai už paruošimą. 

 

Vilma Satkauskienė

direktoriaus pavaduotoja ugdymui

 

 

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.