SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

„VASARĖLE, BŪK SVEIKA!“

  • Įkelta: 2023-06-03
  • Atnaujinta: 2023-06-03

Paskutinę kalendorinio pavasario dieną prie Žvejų rūmų rinkosi mažieji klaipėdiečiai. Nuotaikingą renginį „Vasarėle, būk sveika“ organizavo Klaipėdos m. sav. Kultūros Centro Žvejų rūmai ir socialinis partneris Klaipėdos lopšelis-darželis „Radastėlė“. Renginio koordinatorė, įstaigos neformaliojo švietimo mokytoja Gitana Puzinienė, skiepija meilę šokiui ir kultūrai mažiesiems „Radastėlė“ ugdytiniams.

Renginyje, skirtame Tarptautinei Vaikų gynimo dienai, dalyvavo įstaigosi „Berželių“ ir „Klevelių“ grupių šokėjai, „Liepaičių“ grupės kvintetas ir Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ skyriaus šokėjai. Taip pat šoko ir dainavo Klaipėdos lopšelių-darželių „Vyturėlis“, „Pušaitė“ „Bangelė“, „Puriena”, „Eglutė“, „Gilijos“ pradinės mokyklos, „Vyturio“ ir Henriko Zudermano gimnazijos jauniausieji auklėtiniai. 

 

Vilma Satkauskienė 

direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.