SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

TOKS VAIKUČIŲ LAUKTAS SNIEGAS!!!

  • Įkelta: 2023-11-28
  • Atnaujinta: 2024-04-02

„Mes nulipdėm žmogeliuką, Baltą gražų, nediduką, Sniego senis jis vardu – Džiaugiuos aš ir džiaukis tu…”

Toks vaikučių lauktas sniegas!!! O baltumas! Keisti tie metai…Kasmet mūsų darželio aikšteles nusninga obels žiedlapiais, nulyja saulėti lietūs, kasmet lapkritis išdrasko spalvingų lapų mozaiką. Tik vaikystė, viltis ir svajonės - neišardomos. Jos vaikų suritintais besmegeniais „Radastėlės” aikštelėse kvatojasi ir vienišos sniegenos čirškavimu prabyla…
Prasivėrė durys - pabiro mūsų mažieji savo pėdučių raštais išmarginti baltą sniego tyrumą, juokas ir krykštavimas lyg sidabru nurausvindamas jiems skruostus, nosytes. Smalsios akytės spinduliuoja tyrą laimę: - jis toks gražus ir gyvas! Mokykime šaltį kurti Džiaugsmą ir Gerumą, kad mums visiems būtų smagiau ir jaukiau kartu - mažiems ir dideliems…
 
 
Lina Tkačenko
Ikimokyklinio ugdymo mokytoja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.