SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

Sveikiname visus su artėjančia Rugsėjo 1-ąja ir su nekantrumu laukiame susitikimo su Jumis.

  • Įkelta: 2021-09-01
  • Atnaujinta: 2021-09-01

Mieli lopšelio-darželio ,,Radastėlė“ ugdytiniai, šeimų nariai!

Sveikiname visus su artėjančia Rugsėjo 1-ąja ir su nekantrumu laukiame susitikimo su Jumis. Šia proga mokytojos vaikams yra paruošusios siurprizus grupėse. Vaizdine medžiaga apie šventę mokytojos su tėveliais pasidalins uždarose Facebook ar Messenger grupėse.

Informuojame, kad Rugsėjo 1-ą dieną (ir visas kitas) mokytojos lauks vaikučių grupių aikštelėse nuo 7:30 val. iki 8:25 val. savo grupės aikštelę rasite pagal grupės vėliavos spalvą:

Vyšnaitės – šviesiai žalia

Obelaitės – geltona

Liepaitės – raudona

Šermukšniukai – žalia

Kaštoniukai – žydra

Kleveliai – mėlyna

Uosiukai – rožinė

Berželiai – oranžinė

Ąžuoliukai – violetinė

Vaikučius atvykusius į įstaigą nuo 8:25 val. iki 8:45 val. prie lauko įėjimų į grupes pasitiks atsakingi darbuotojai ir palydės į grupes.

Naujai atvykusius vaikučius šeimų nariai (1 asmuo) galės palydėti į grupes (rūbinėlėje ne daugiai 2 asmenų vienu metu). 

Primename, kad įstaigos viduje visi suaugę asmenys privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias kaukes. Negalėdami lauke užtikrinti 2 m. atstumo tarp suaugusiųjų, prašome visus lydinčius įstaigos teritorijoje dėvėti nosį ir burną dengiančias kaukes.

 

Klaipėdos l.-d. ,,Radastėlė" administracija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.