SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

Mokytojų edukacinė išvyka į Šiaulius ir Kuršėnus

  • Įkelta: 2021-09-01
  • Atnaujinta: 2021-09-01

Mokytojų edukacinė išvyka į Šiaulius ir Kuršėnus.

Š.m. rugpjūčio 30 dieną įstaigos pedagogės išsiruošė į edukacinę išvyką. Kelionės tikslas - aplankyti ir susipažinti su Šiaulių miesto lopšelio-darželio „Bangelė“ ir Kuršėnų lopšelio-darželio vidinėmis ir išorinėmis edukacinėmis aplinkomis, išklausyti l.-d. „Bangelė“ direktorės Dalios Dambrauskienės seminaro „Pasidalytoji lyderystė ikimokyklinio ugdymo įstaigoje“. Turiningos metodinės dienos metu mokytojos sėmėsi patirties, dalinosi idėjomis kaip gerinti įstaigų bendruomenės narių tarpusavio bendravimą ir bendradarbiavimą. Mokytojos sudalyvavo vienos seniausių Lietuvos vaistinės „Valerijonas“ (veikia nuo 1870 metų) organizuojamų edukacinių užsiėmimų. Didelį įspūdį paliko vaistinės vedėjos Almyros Girdenienės pasakojimai apie aliejų įvairovę, tikslingą jų vartojimą ir panaudojimą. Vadovaujant lektorei, mokytojos turėjo galimybę pasigaminti „vidinio ir išorinio švytėjimo suteikiantį“ veido kremą. Namo mokytojos grįžo „švytėdamos“, pasisėmusios geros nuotaikos, įspūdžių, naujų idėjų ir noru įgyvendinti tai ką išgirdo ir pamatė.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.