SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

SU ARTĖJANČIA MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA!

  • Įkelta: 2022-08-28
  • Atnaujinta: 2022-08-30

SVEIKINAME VISĄ BENDRUOMENĘ SU ARTĖJANČIA RUGSĖJO PIRMĄJA – MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA! VISIEMS LINKIME KŪRYBIŠKAI IR BENDRUOMENIŠKAI PRADĖTI NAUJUS MOKSLO METUS

Rugsėjo 1-ą dieną kviečiame Jus ir vaikučius susitikti su mokytojomis ir draugais.  Nuo 7.30 iki 8.25 val. mokytojos Jūsų lauks savo grupių aikštelėse, kurias kaip įprastai rasite pagal vėliavos spalvą. Nuo 8.25 iki 9.00 val. skubėsime į grupes pusryčiauti. Po pusryčių dalinsimės vasaros įspūdžiais ir visą dienelę kartu kursime gerą nuotaiką.  Naujai atvykusius vaikučius šeimų nariai (1 asmuo) galės palydėti į grupes,  susipažinti su aplinka, pabendrauti su mokytojais ir jų padėjėjais.  

Grupės vėliavų spalvos:

Vyšnaitės – šviesiai žalia

Obelaitės – geltona

Liepaitės – raudona

Šermukšniukai – žalia

Kaštoniukai – žydra

Kleveliai – mėlyna

Uosiukai – rožinė

Berželiai – oranžinė

Ąžuoliukai – violetinė

 

 Su nekantrumu laukiame sugrįžtančių pailsėjusių ir paūgėjusių vaikučių. 

Klaipėdos l.-d. ,,Radastėlė" administracija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.